Sjiekemiek met Keramiek

In september 2018 ben ik begonnen met keramiek lessen. Marga, onze lerares, is een heerlijk mens die je aanzet tot creativiteit en je gaande weg heel veel leert.

Mijn eigen werk:

Sinds het begin van de keramieklessen ben ik helemaal verslaafd aan het werken met klei. Nog steeds volg ik les, maar daarnaast heb ik nu ook mijn eigen oven en in mijn kleine atelier ben ik dagelijks bezig met het maken van nieuwe keramische kunst, zowel voor mezelf als ook voor de verkoop.

De werkstukken die ik maak zijn zowel kunstvoorwerpen, voorwerpen voor algemeen gebruik, maar ook seizoensgebonden voorwerpen. Zo heb ik in de zomermaanden hard moeten werken om de bestellingen van keramische klaprozen te kunnen uitleveren.

Nieuwsgierig geworden naar hoe je een kunstwerk van keramiek opbouwd? Klik dan hier.

Onderstaand vinden jullie enkele tuinkunst projecten. Deze zijn allen te bestellen. Hierbij kun je dan zelf de kleuren samenstellen. Ik zorg dan voor de rest.

De kandelaar die je hieronder ziet is samengesteld uit allerlei verschillende vormen. Je kunt je eigen kandelaar samenstellen: de vormen die gebruikt moeten worden en de kleuren. Dan maak ik de kandelaar zoals jij die wilt. Neem gerust eens contact met me op: sjiekemiek@gmail.com.

Onderstaand enkele voorbeelden van werkstukken:

Nieuw Nieuw Nieuw:

SPECIALE AANBIEDING!!!! TOT 20% KORTING OP ALLE TUINBLOEMEN OP STOK!!! WEES ER SNEL BIJ, WANT OP = OP!!!!

Alle jaargetijden:

Deze afbeeldingen zullen regelmatig worden aangepast. Dus kom gerust wat vaker kijken op deze website.